24 Bře Tipy & Triky Remundi – péče o grilovací tál 24. 3. 2024 Přidal Ondřej V první řadě je potřeba říct, že Remundi je určeno k používání pod širým nebem a povětrnostní vlivy typu déšť, vít...Pokračovat ve čtení
15 Bře Grilování Zdravé grilování = Outdoorchef 15. 3. 2021 Přidal Ondřej 0 komentáře Myslíte si, že grilování může být buď zdravé nebo chutné a že nelze kombinovat tyto dvě věci? Naopak. Švýcarské grily Outdoorchef se sv...Pokračovat ve čtení
12 Říj Grilování Proč gril Outdoorchef? 15. 3. 2021 Přidal stoky 0 komentáře NEJZDRAVĚJŠÍ GRILOVÁNÍ, NEJSNADNĚJŠÍ ČIŠTĚNÍ Grily OUTDOORCHEF jsou navrženy a vyvinuty výhradně švýcarskými inženýry. Přestože gril...Pokračovat ve čtení
03 Říj Tipy & Triky Jak grilovat 24. 10. 2020 Přidal stoky 0 komentáře Na to, abyste na grilu snadno připravili vynikající jídlo je nejvhodnější teplota okolo 300-350 °C. A samozřejmě předpoklad, že se na g...Pokračovat ve čtení
16 Zář Recepty Co je Remundi? 17. 10. 2020 Přidal stoky 0 komentáře Remundi je společenský fenomén. Nejedná se pouze o zvednuté ohniště, ale je to gril, grilovací tál, topidlo, solitér, designový doplněk...Pokračovat ve čtení
14 Srp Tipy & Triky Jak vybrat topidlo? 17. 10. 2020 Přidal stoky 0 komentáře Pokud byste si rádi prodloužili pobyt ne terase či zahrádce, máme pro Vás řešení. Máte na výběr ze dvou způsobů vytápění – elektřina či...Pokračovat ve čtení